• Orari i punës: 8:00 AM – 5:00PM
Thumb Thumb

Mbi 20 vite eksperiencë

Mirë se vini në Artech Solutions

Artech Soluntions, ku inovacioni takohet me sigurinë! Ne jemi një kompani udhëheqëse e zgjidhjeve të TI-së, e përkushtuar për të ofruar zgjidhje të fundit të mbikëqyrjes që fuqizojnë bizneset dhe individët për të mbrojtur atë që ka më shumë rëndësi.

Në Artech Solutions

ne kuptojmë rëndësinë kryesore të sigurisë në botën e sotme dinamike dhe me ritme të shpejta. Me fokus në përsosmërinë teknologjike, ne jemi të specializuar në projektimin, zbatimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve moderne të kamerave të vëzhgimit të përshtatura për të përmbushur nevojat unike të klientëve tanë.

Pse Artech ?

Besuar nga 500+
Klientë të lumtur

Me një ekip profesionistësh shumë të aftë, ne sjellim ekspertizë prej vitesh në fushën e zgjidhjeve të IT dhe teknologjisë së mbikëqyrjes. Ekspertët tanë qëndrojnë në ballë të përparimeve të industrisë për të siguruar që ju të merrni zgjidhjet më të avancuara dhe më të besueshme.

  • 100% Kënaqësia e Klientit
  • Kualitet i klasit botëror
Biseo me ne
Thumb
500
Projektet të përfunduara

Pse me ne ?

Si punojmë në Artech

01
Zgjidhni një shërbim

Ngritni sigurinë tuaj me shërbimet profesionale të instalimit të kamerave të vëzhgimit të Arech Solutions.

02
Kërkoni një takim

Ekipi ynë është i disponueshëm për një takim të shkurtër me lehtësinë tuaj për të eksploruar bashkëpunimet e mundshme dhe për të adresuar çdo pyetje që mund të keni.

03
Pranoni Ofertën tonë

Ne mezi presim t'ju prezantojmë një zgjidhje që tejkalon pritjet tuaja.

04
Le ta bëjmë atë të ndodhë

Ne jemi të etur për të ndërmarrë hapat e ardhshëm dhe për ta bërë realitet vizionin tuaj të sigurisë.